Image title

Oxloc

Onder de naam Oxloc brengt inkoopcombinatie Ferney Group een assortiment bouwbeslag op de professionele markt. Het assortiment omvat o.a. een aantal veiligheidsproducten voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen en het SKG*** certificaat.

Oxloc biedt een compleet assortiment goedgekeurd veiligheidsbouwbeslag, waaronder aluminium en roestvast staal veiligheidsbeslag, veiligheidssloten (hoofd- en bijzetsloten), driepuntssluitingen, profielcilinders en bijbehorende sluitkommen en -platen. De profielcilinders zijn verkrijgbaar in mat Pearl nikkel. Tevens heeft Oxloc ook een programma met de meest gangbare scharnieren voor het afhangen van ramen en deuren met of zonder SKG-keurmerk. Met het SKG*** keur en het Politie Keurmerk Veilig Wonen weet u dat u met verantwoord inbraakwerend materiaal aan het werk bent. Maar naast deze hoge kwaliteitskenmerken beschikt het Oxloc Veiligheidsbeslag ook over een stijlvolle uitstraling.

Naast het veiligheidsbeslag biedt het Oxloc assortiment ook nog roestvast staal en aluminium binnendeurbeslag, raamsluitingen, projectsloten, kamerdeursloten en hangsloten. De Oxloc discus- en hangsloten zijn speciaal bedoeld voor al het reguliere sluit- en beveiligingswerk. Door het uitgebreide assortiment en de vele mogelijkheden is het Oxloc Bouwbeslag geschikt voor zowel grote als kleine projecten. De professionele ijzerwaren-vakhandel biedt passend advies voor elk beveiligingsprobleem.


Bekijk het overzicht

 

 

Laden
Laden
Laden
Laden