Hikoki Power tools

Hikoki Power-Tools

De oprichting van Hikoki in 1910 was het startsein van een duidelijke missie: met behulp van technologie een toegevoegde waarde bieden aan mens en maatschappij, inspireren met innoveren. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste en meest betrouwbare merken op het gebied van ontwikkeling en productie van (semi-) professionele gereedschappen, (bouw) machines, grondverzetmachines en nog véél meer. Hikoki vervaardigt producten die op innovatieve manier oplossingen bieden op de uitdagingen van de bouw en industrie van vandaag de dag. Laat u inspireren door de mogelijkheden die Hikoki biedt.

Tools en gereedschap voor iedere taak

Kwaliteit, prestatie, veiligheid, en een zeer lange levensduur staan aan de basis van ieder gereedschap en iedere machine. De intensieve manier van ontwikkeling en productie die Hikoki hanteert, waarborgt de strenge kwaliteitseisen van ieder product. Door terugkoppeling vanuit de professional naar Hikoki, worden de dagelijks veranderende wensen en eisen van de vakman verwerkt in het ontwikkelingsproces van nieuwe technologieën en apparatuur. Zo vertaalt Hikoki het 'weten wat de vakman nodig heeft' in het beste, meest betrouwbare en geavanceerde gereedschap voor iedere toepassing. 

Hoge gebruiksvriendelijkheid en technologische innovativiteit zorgen er voor dat u uw werkzaamheden en projecten snel en met groot gemak uitvoert. Overtuigd van deze eigenschappen, biedt Hikoki een fabrieksgarantie van drie jaar geldend voor alle machines, na registratie via hikoki-powertools.nl

BETO officieel Power dealer van Hikoki Power-Tools

Als officieel Hikoki dealer, kunt u bij BETO terecht voor deskundig advies en demonstraties. Wij helpen u graag aan het juiste product. Tevens kunt u bij de technische dienst van BETO terecht voor NEN 3140-keuringen van en reparaties aan Hitachi machines. 

In ons Hikoki assortiment vindt u onder andere Hikoki accu boor- en schroefmachines, betonboren en -machines, machineonderdelen, cirkel-, decoupeer-, en gatzagen, verschillende zaagbladen, en een groot scala aan tuingereedschappen.

Laden
Laden
Laden
Laden