Heco schrauben

HECO Spaanplaatschroeven - Bevestigingsmateriaal

HECO is fabrikant van schroeven die wereldwijd het toppunt van veiligheid en betrouwbaarheid zijn in de bevestigingstechniek. Het bedrijf ontwikkelt en produceert onder andere schroeven voor bevestiging van onderdelen op hout, beton, kalkzandsteen, (edel)stalen en universele schroeven. De uitmuntende kwaliteit van de schroeven wordt bereikt door een combinatie van waarden die al hoog in het vaandel werden gesteld door oprichter Karl Hettich: ideeënrijkdom, vlijt en kwaliteitsbesef.

HECO Spaanplaatschroeven - Méér dan een eeuw ervaring

HECO is gesitueerd in het Zuid-Duitse Zwarte Woud. Het familiebedrijf is zijn ruim 125-jarig bestaan uitgegroeid tot één van de belangrijkste schroeffabrikanten in Duitsland. Omdat het sterke punt van HECO de ontwikkeling en productie van schroeven is, heeft het bedrijf de noodzakelijke knowhow behouden en uitgebreid. Tevens is deze knowhow overgebracht op alle medewerkers, die hun gefundeerde kennis in de ontwikkeling en productie steken.

Kwaliteit van de hoogste plank

Voor velen is een schroef slechts een klein stukje metaal. HECO ziet schroeven als een groot stuk veiligheid die bijdragen aan de betrouwbaarheid van uw wereld. Schroeven van het merk worden ontwikkeld en gefabriceerd aan de hand van ruim 125 jaar kennis en bekwaamheid en doorlopen veeleisende kwaliteitscontroles op verschillende niveaus. Deze verschillende testen vormen samen het kwaliteitsmanagement, dat door de TÜV volgens DIN EN ISO 9001:2008 gecertificeerd wordt. Ieder jaar wordt deze certificering in een uitgebreide audit opnieuw bevestigd. Zo wordt het kwaliteitsproces bewaakt en blijft HECO schroeven van de hoogst mogelijke kwaliteit afleveren.

Software voor planners en uitvoerders

Als extra service levert Heco ook dimensionerings software, waardoor zowel de planner als de uitvoerder vast kan leggen welk product waar en waarvoor gebruikt moet worden. Een technisch hulpmiddel dat niet alleen tijdbesparend werkt, maar vooral er voor zorgt dat nergens producten ingezet worden die mogelijk tot een afwijking kunnen leiden. Het spreekt voor zich dat alle producten voldoen aan de eisen die de Europese normen, ETA 11/0452, 11/0284 tot en met 05/0011 stellen.

Bestel HECO spaanplaatschroeven bij BETO

Als officieel HECO dealer, kunt u bij BETO terecht voor deskundig advies en demonstraties. In onze webshop vindt u een groot assortiment HECO-schroeven en andere systeemproducten. Bestel uw gewenste producten eenvoudig via onze webshop, bezoek onze showroom of neem contact op met onze verkoopafdeling. Wij adviseren u graag bij de aanschaf van de juiste schroeven voor uw klus of bouwproject.

Laden
Laden
Laden
Laden