Fischer

Fischer Bevestigingsmateriaal

Fischer heeft met meer dan 14.000 artikelen een kwaliteitsoplossing voor ieder bevestigingsprobleem. De onderneming is wereldwijd bekend geworden met de ontwikkeling en productie van de nylon plug. Andere producten die het bedrijf ontwikkelt en produceert zijn schroeven, keilbouten, constructiepluggen, sanitair- en steigerbevestigingen, schuimen, siliconen, boren en bits.

Betrouwbare bevestigingsmaterialen

Fischer werd in 1948 opgericht door Arthur Fischer, in het Duitse Waldachtal-Tumlingen circa 60 kilometer ten zuidwesten van Stuttgart. Na de start van de verkoop van de nylon plug heeft het familiebedrijf een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is Fischer wereldwijd actief en bedraagt de jaarlijkse omzet ruim zeshonderd miljoen euro. De divisie bevestigingssystemen is de grootste divisie van het bedrijf en marktleider in de belangrijkste segmenten van de wereldwijde markt. Naast bevestigingssystemen heeft Fischer ook de volgende drie divisies: Automotive systems, Fischertechnik en Consulting.

Innovatief van aard

Fischer streeft ernaar technisch gezien het perfecte product te kunnen bieden aan alle eindgebruikers. Dit maakt het bedrijf waar door ongeëvenaarde kennis op het gebied van bevestiging van verschillende materialen en innovativiteit als drijvende kracht. De onderneming staat op eenzame hoogte op het gebied van het aantal patenten in bezit en jaarlijks komen daar 13,2 patenten per 1000 medewerkers bij.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Fischer, wat onder andere tot uiting komt in de kwaliteit en totstandkoming van de producten. Het bedrijf zoekt proactief naar manieren om met zo’n laag mogelijke beslaglegging op het milieu kwaliteitsproducten af te leveren. Zo beleeft u langer functionaliteit en plezier van uw Fischer producten en wordt de beslaglegging op natuurlijke bronnen zo laag mogelijk gehouden. Daarnaast investeert de onderneming in scholing voor werknemers en scholingsprojecten met een humanitair karakter.

Bestel Fischer producten bij BETO

In onze webshop vindt u een groot assortiment Fischer producten. Bestel uw gewenste items eenvoudig online of neem contact op met onze verkoopafdeling. Tevens adviseren wij u graag bij de aanschaf van het juiste bevestiginsmateriaal en gereedschap voor uw klus of bouwproject.

Laden
Laden
Laden
Laden