Deurvastzetter Design Line

De serie lichtmetalen DICTATOR deurvastzetters ZE Design Line met een slag van 80, 120, 160 of zelfs 200 mm zorgen ervoor dat de deuren, ook bij oneffen of zeer gladde vloeren, goed vaststaan door de verende constructie in de voet. Ideaal om bijvoorbeeld bij warm weer de openstaande terras- of winke...
Eigen bezorgdienst, snel en goed Eigen bezorgdienst, snel en goed
Sinds 1887, meer dan 135 jaar ervaring  Sinds 1887, meer dan 135 jaar ervaring 
Voor bedrijven en particulieren Voor bedrijven en particulieren
Heeft u hulp nodig van een specialist?
0186-613388
verkoop.obld@beto.nl

Omschrijving

De serie lichtmetalen DICTATOR deurvastzetters ZE Design Line met een slag van 80, 120, 160 of zelfs 200 mm zorgen ervoor dat de deuren, ook bij oneffen of zeer gladde vloeren, goed vaststaan door de verende constructie in de voet. Ideaal om bijvoorbeeld bij warm weer de openstaande terras- of winkeldeuren op iedere gewenste openingspositie vast te zetten. Ook ideaal voor toepassing op openslaande terrasdeuren waarbij de bestrating fors lager ligt of is komen te liggen.

Door toepassing van niet roestende materialen (RVS, aluminium, kunststof, rubber) zijn deze deurvastzetters standaard geschikt voor buitenmontage.

De bediening van het apparaatje is eenvoudig door middel van het, met de voet, naar beneden duwen van het RVS voetdeel. De ontgrendeling kan eveneens met de voet gebeuren door het metalen ontgrendelingsplaatje naar beneden te drukken. U hoeft dus niet te bukken om het apparaatje vast te zetten of te ontgrendelen. Gemak dient de mens!

Het grote voordeel t.o.v. een stop in de grond is dat bij deze deurvastzetter geen kans bestaat op struikelgevaar.

De strakke vormgeving en de verzonken bevestigingsgaten in de behuizing zorgen voor een eenvoudige montage en gemakkelijke reiniging.

In geval van slijtage van de rubberen onderdop, die zich onder het RVS voetdeel bevindt, dan kan deze eenvoudig worden uitgewisseld.

Varianten

Selecteer hier beneden uw variant(en) en vul het gewenste aantal in.

Deurvastzetter Design Line

Art nr. AAAAACLGNS
Vul hierboven in het grid het aantal varianten in dat je wilt toevoegen.
Art nr. Type materiaal kleur kleur (basis) kleur (RAL) glansgraad Prijs Per Eenheid Min. o. h. Aantal
973608562 ZE-200 aluminium zilver zilver mat € 146,60 1 stuk 1
 • Totaal geselecteerde varianten: 0
Doorgaan met winkelen

Bezoek onze winkel in Oud-Beijerland

BETO is al sinds 1887 de professionele technische groothandel voor bouw en industrie met een breed assortiment van meer dan 40.000 artikelen. Wij staan bekend om onze kwaliteit, kennis van zaken en snelle levering.
Openingstijden: ma t/m vr 7.30 - 17.00 uur
Jan van der Heijdenstraat 32, 3261 LE Oud-Beijerland
Bel ons op: 0186-613388 - of mail naar: verkoop.obld@beto.nl
   Laden
   Laden
   Laden
   Laden