Verlengkabel

Verlengkabels van het fabrikaat X worden standaard voorzien van machinaal aangeperste adereindhulzen in de juiste lengtes, volgens de geldende DIN-normen en gefabriceerd met Eurokontakt® stekkermateriaal voorzien van schroefloze aansluitklemmen (t/m 32A.) en degelijke knevelwartel welke tevens funge...
Merk (afwisselend): Fabrikaat X / Eurokontakt
Omschrijving
Verlengkabels van het fabrikaat X worden standaard voorzien van machinaal aangeperste adereindhulzen in de juiste lengtes, volgens de geldende DIN-normen en gefabriceerd met Eurokontakt® stekkermateriaal voorzien van schroefloze aansluitklemmen (t/m 32A.) en degelijke knevelwartel welke tevens fungeert als trekontlasting. Alle verlengkabels worden volledig gemonteerd geleverd en getest in onze ISO- en KEMA KEUR gecertificeerde productiefaciliteit. Waarna iedere verlengkabel zal worden voorzien van een testcertificaat. Verlengkabels van Bos Elektro zijn dan ook dé referentie in kwaliteit en betrouwbaarheid.
 
Kabelbedrukking:
 
We hebben de mogelijkheid om de door u af te nemen kabel van het type H07RN-F (neopreen) te voorzien van een nader overeen te komen opdruk.  Deze opdruk kan 2-zijdig aangebracht  worden met verschillende door u gewenste teksten (firmanaam, verhuurnummer, datum etc.).
Varianten
Selecteer hier beneden uw variant(en) en vul het gewenste aantal in.
 • Totaal geselecteerde varianten: 0

Verlengkabel

Art nr. AAAAAAZURH
Vul hierboven in het grid het aantal varianten in dat je wilt toevoegen.
Art nr. diameter (ader) lengte (kabel) materiaal spanning stroom Prijs Per Eenheid Min. o. h. Aantal
983601586 1,5 mm² 5 mtr neopreen 230 V 16 A € 107,50 1 stuk 1
983601588 1,5 mm² 25 mtr neopreen 230 V 16 A € 155,00 1 stuk 1
 • Totaal geselecteerde varianten: 0
Doorgaan met winkelen
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
   Laden
   Laden
   Laden
   Laden

   Vormgeving: Schot Marketing en Communicatie schot.nl