Image title

RVNexus

RVS bouten en moeren

RVNEXUS laat RVS bevestigingsmaterialen gemakkelijk monteren. Met RVNEXUS op moeren en borgmoeren voorkomt u koudlas tijdens het vastdraaien. Het begrip koudlas, ook wel galling genoemd, ontstaat bij schroefdraadverbindingen van roestvaststaal. Met RVSNEXUS zijn uw bevestigingsmaterialen beschermd tegen koudlas en worden demontagetijden sterk gereduceerd. Bovendien is de bevestiging na jaren van dienst nog eenvoudig te demonteren. Het gebruik van smeermiddelen is dus overbodig geworden.

 

Voorkom koudlas (galling)

RVS bouten en moeren plus smeermiddelen. U herkent het ongetwijfeld. Dit staat niet los van elkaar. Bouten (zonder enige beschadiging) worden stevig ingevet en vervolgens wordt de moer gemonteerd. Dit om te voorkomen dat de moer vast slaat op de bout. Het fenomeen koudlas (galling) ontstaat bij schroefdraadverbindingen van RVS. Koudlas is een vorm van slijtage veroorzaakt door wrijving tussen twee glijvlakken. Vooral als deze verbindingen machinaal in elkaar worden gezet, ontstaat er een hoge mate van wrijving waardoor bout en moer met elkaar versmelten.

 

Het komt helaas ook vaak voor bij het handmatig monteren van de bout en de moer. De bevestigingsmaterialen zijn, bij het optreden van koudlas, volkomen onbruikbaar.

 

RVNexus RVS assortiment bij BETO

 

€ 73,70 per 100 stuk
Minimale order hoeveelheid: 200
Aantal:
€ 152,55 per 100 stuk
Minimale order hoeveelheid: 100
Aantal:
€ 210,07 per 100 stuk
Minimale order hoeveelheid: 100
Aantal:
€ 400,16 per 100 stuk
Minimale order hoeveelheid: 50
Aantal:
€ 19,05 per 100 stuk
Minimale order hoeveelheid: 200
Aantal:
Laden
Laden
Laden
Laden

Vormgeving: Schot Marketing en Communicatie schot.nl