Multilijnlaser Groen

De LEVELFIX CL805G is een multi lijnlaser met fijninstelling en projecteert een groene horizontale 190° lijn, 4 verticale lijnen onder 90° en een oploodpunt.

 • 1 Horizontale lijn, 4 verticale lijnen, loodlijn en haakse hoeken
 • Robuuste constructie en heldere HIGH POWER GROENE laserstraal!
 • Ook met ontvang
...
Samenstelling: Standaard levering
Omschrijving
De LEVELFIX CL805G is een multi lijnlaser met fijninstelling en projecteert een groene horizontale 190° lijn, 4 verticale lijnen onder 90° en een oploodpunt.

 • 1 Horizontale lijn, 4 verticale lijnen, loodlijn en haakse hoeken
 • Robuuste constructie en heldere HIGH POWER GROENE laserstraal!
 • Ook met ontvanger voor buiten gebruik (optioneel)
 • Incl. accuset (Li-ion) en oplader
 • HELDERE LASERLIJNEN EN UITERSTE PRECISIE

LEVELFIX+
De CL805G hoort thuis in ons LEVELFIX+ assortiment. De LEVELFIX+ modellen kenmerken zich door de hoogste kwaliteit, best haalbare nauwkeurigheid, uitstekende specificaties en 4 jaar garantie*. Daarnaast zijn ze rijk uitgerust met handige en slimme accessoires en toebehoren.

SmartLock
Het zelfnivellerende pendelsysteem stelt zichzelf waterpas. Het SmartLock systeem zorgt ervoor dat u het instrument veilig kunt vervoeren doordat de pendule in deze stand geblokkeerd staat. Door de laser in deze stand aan te zetten kan er eventueel afschotlijnen geprojecteerd worden.

HighPower groene diode
De laser is voorzien van een sterke groene laserdiode die tot 4x beter zichtbaar is dan de klassieke rode diode. De HighPower diode projecteert heldere en scherpe laserlijnen. De zichtbaarheid blijft sterk afhankelijk van het omgeving licht. Hoe meer licht des te minder zichtbaar zijn de lijnen.

Charge&Work
De Charge&Work functie zorgt ervoor dat u de laser kunt laden terwijl u het instrument gebruikt. Zo voorkomt u onnodige wachttijd door lege batterijen/accu's die eerst geladen moeten worden.

Ontvangerfunctie
De laser beschikt over een ontvanger functie. Hierdoor kunt u de laser i.c.m. een LEVELFIX ontvanger op langere afstanden c.q. buiten gebruiken, zelfs als de lijn niet meer zichtbaar is. Met een ontvanger zijn de lijnen te detecteren tot <50m.

Over LEVELFIX™ Smart Precision Tools - Innovatief, nauwkeurig, robuust en 4 jaar garantie.
LEVELFIX lasers zijn met uiterste zorg en precisie geproduceerd. Door meer dan 25 jaar ervaring en kennis toe te passen in onze producten heeft u absolute top kwaliteit in handen. Wij zijn overtuigd en durven u daarom zonder zorgen 4 jaar garantie* te geven op dit product.
LEVELFIX heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding op de markt, hierdoor heeft u gegarandeerd de beste kwaliteit uw geld.

* Verleng de standaard 1 jaar fabrieksgarantie naar 4 jaar door uw laser te registratie binnen 2 weken van aankoop via internet.

Met heldere laserlijnen en een loodlijn vanaf de vloer naar het plafond is de juiste positie snel en nauwkeurig bepaald. Het zelfnivellerende pendelsysteem zorgt ervoor dat de lijnlaser zich zuiver waterpas stelt. Als het instrument niet correct is ingesteld, knipperen de lijnen.

De lijnlaser is uigevoerd met een ontvanger-modus. In deze modus kunt u met een ontvanger de lijnen vinden. Hierdoor is de lijnlaser ook buiten en binnen op grotere afstanden in te zetten.

Lijnlaser van Levelfix, robuust, nauwkeurig en 4 jaar garantie!
Varianten
Selecteer hier beneden uw variant(en) en vul het gewenste aantal in.
 • Totaal geselecteerde varianten: 0

Multilijnlaser Groen

Art nr. AAAAABUXGB
Vul hierboven in het grid het aantal varianten in dat je wilt toevoegen.
Art nr. Type bereik (met handontvanger) aantal (lijnen, horizontaal) aantal (lijnen, verticaal) nauwkeurigheid (min/max afw. in afstand) kleur (laser) Prijs Per Eenheid Min. o. h. Aantal
250036 CL805G 0-40 mtr 1 st 4 st ± 2 mm/10 mtr groen € 569,00 1 stuk 1
 • Totaal geselecteerde varianten: 0
Doorgaan met winkelen
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
   Laden
   Laden
   Laden
   Laden

   Vormgeving: Schot Marketing en Communicatie schot.nl