Mechanisch codeslot

De toegang tot jouw kantoor, opslagruimte, toiletruimte of andere (privé)ruimte beperken? Dat kan met het mechanisch codeslot met krukbediening (KNSV-4080). Het codeslot vervangt de bestaande deurkruk en schilden en is gemakkelijk te monteren op een bestaand insteek-hoofdslot. Met zijn sterke krukme...
finish: satijn verchroomd
draairichting: Links en rechts
montageinstructie: ingesloten
bevestigingsmateriaal: ingesloten
minimale deurdikte: 35 mm
maximale deurdikte: 60 mm
aantal cijfercombinaties: 1023
spatwaterbestendig: ja
Omschrijving
De toegang tot jouw kantoor, opslagruimte, toiletruimte of andere (privé)ruimte beperken? Dat kan met het mechanisch codeslot met krukbediening (KNSV-4080). Het codeslot vervangt de bestaande deurkruk en schilden en is gemakkelijk te monteren op een bestaand insteek-hoofdslot. Met zijn sterke krukmechaniek en 1023 mogelijke cijfercombinaties is dit slot zeer goed bestand tegen oneigenlijk gebruik en daarmee ideaal voor toepassing in openbare bedrijfsruimtes, winkels, ziekenhuizen of horecagelegenheden.

Dit strak vormgegeven mechanische codeslot is gemaakt van het sterke materiaal zamac en afgewerkt met een satijn verchroomde finish. Door de omkeerbare deurkruk kan het slot zowel links als rechts toegepast worden op deuren met een dikte van 35 tot 60 mm. En de meegeleverde neopreen achterplaten beschermen het interne mechaniek tegen spatwater. Zo heb je gegarandeerd een duurzame oplossing.

Standaard is het slot ingesteld met een 4-cijferige code. Voor het wijzigen van deze code dient het slot aan de achterzijde geopend te worden. Middels de zogenaamde rood gemarkeerde 'tumblers' kan vervolgens een code ingesteld worden.
Varianten
Selecteer hier beneden uw variant(en) en vul het gewenste aantal in.
 • Totaal geselecteerde varianten: 0

Mechanisch codeslot

Art nr. AAAAACNLBR
Vul hierboven in het grid het aantal varianten in dat je wilt toevoegen.
Art nr. slotbediening bewerking (oppervlaktebehandeling) Prijs Per Eenheid Min. o. h. Aantal
973607455 cijfercombinatieslot (mechanisch) verchroomd (satijn) € 205,49 1 stuk 1
 • Totaal geselecteerde varianten: 0
Doorgaan met winkelen
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
   Laden
   Laden
   Laden
   Laden

   Vormgeving: Schot Marketing en Communicatie schot.nl