Klikbandsysteem

Samen sterk
Een enkel knopvormig paddenstoeltje doet niet veel in deze wereld, maar als er honderden worden gecombineerd, komen er onhoudbare krachten vrij. Samenwerken, dat is het idee achter het ontwerp van 3M™ Dual Lock™ Hersluitbare Klittenbandsluiting SJ3550. Bij sluiting worden de unieke padden...
Omschrijving
Samen sterk
Een enkel knopvormig paddenstoeltje doet niet veel in deze wereld, maar als er honderden worden gecombineerd, komen er onhoudbare krachten vrij. Samenwerken, dat is het idee achter het ontwerp van 3M™ Dual Lock™ Hersluitbare Klittenbandsluiting SJ3550. Bij sluiting worden de unieke paddenstoelvormige stammen aaneengekoppeld. Dit zorgt voor een sluitkracht die vijf keer sterker is dan bij gebruikelijke klittenbandsluitingen, terwijl het gemak van loshalen blijft voor een snelle toegankelijkheid.

Onze SJ3550 hersluitbare klittenbandsluiting heeft 40 paddenstoelvormige stammen per cm² (250 per vierkante inch). Wanneer twee delen samen worden gedrukt, zullen de stammen buigen en glijden de twee paddenstoelenhoeden langs elkaar. Als ze vastzitten, klikt de stam in zijn oorspronkelijke positie en worden de hoeden aaneengekoppeld met een hoorbare klik die aangeeft dat de klittenbandsluiting werkt. Dit systeem kan duizend keer geopend en gesloten worden voordat het 50 % van de originele trekkracht verliest.

Boren, schroeven, vastzetten en ingewikkelde constructies zijn niet nodig
SJ3550 gebruikt een acrylaatlijm die goed hecht op meerdere materialen met een hoge en gemiddelde oppervlakte energie, waaronder sommige kunststof materialen, metaal, glas en beschilderde ondergronden. Dit verzekert een snelle en eenvoudige installatie zonder mechanisch proces. De lijmlaag hecht snel en is na 72 uur op volle sterkte. Eenmaal aaneengekoppeld zijn de paddenstoelvormige stammen net zo krachtig als schroeven of klinknagels, maar ze kunnen wel weer eenvoudig worden losgemaakt.

Veelzijdig, duurzaam en onzichtbaar
Er is geen limiet aan de gebruiksmogelijkheden van deze klittenbandsluitingen. De stammen, paddenstoelhoeden en achterzijdefolie zijn gemaakt van polypropyleen, terwijl de polyolefinen achterzijde bestand is tegen alle gebruikelijke oplosmiddelen en alkalische oplossingen. Dit maakt onze sluitingen ideaal voor talloze toepassingen en omstandigheden. De klittenbandsluiting wordt aanbevolen voor gebruik bij temperaturen die variëren van 30 °C tot 70 °C lange termijn (+95 °C korte termijn). Na plaatsing zijn deze klittenbandsluitingen uit het zicht en bieden ze een fraai, effen oppervlakte. De sluitingen blijven sterk, zelfs na meer dan duizend keer openen en sluiten.

SJ3550 klittenbandsluitingen hebben een acrylfoam tape die wordt beschermd door een verwijderbare liner. Deze constructie zorgt voor een beter contact met ondergronden met onregelmatigheden of een kleine structuurkorrel.

Om diverse niveaus aan bevestigingskracht te verkrijgen, kan deze klittenbandsluiting gebruikt worden met verschillende types 3M Dual Lock hersluitbare klittenbandsluiting. Aanbevolen combinaties van klittenbandsluitingen zijn:

Type 250 met Type 170
Type 250 met Type 250
Type 170 met Type 400
Type 250 met Type 400

Als u een handzaam en krachtig bevestigingsmiddel zoekt met een beperkte levenscyclus, kunt u alle 3M's Dual Lock producten toepassen met onze 3M™ Hook and Loop™ Hersluitbare Klittenbandsluitingen.
 • Een zwarte paddestoel-vormige hersluitbare besvestigers voorzien van een witte acrylaat pressure sensitive adhesive.
 • Type 250 steeldichtheid is te combineren met steeldichtheid type 170, 250 of 400.
 • Ontwikkeld om te hechten op metalen, glas, middel- tot hoogenergetische kunststoffen en lakken.
 • Kan duizenden keren worden geopend en gesloten voordat de originele trekkracht met 50 % afneemt
 • Ontworpen voor hechting op metaal, glas en kunststoffen en verf met een gemiddelde tot hoge oppervlakte-energie
 • Foamtape achterzijde zorgt voor een beter contact met ondergronden met onregelmatigheden of die een textuur hebben
Varianten
Selecteer hier beneden uw variant(en) en vul het gewenste aantal in.
 • Totaal geselecteerde varianten: 0

Klikbandsysteem

Art nr. AAAAACKEEU
Vul hierboven in het grid het aantal varianten in dat je wilt toevoegen.
Art nr. Type breedte lengte dikte kleur uitvoering Prijs Per Eenheid Min. o. h. Aantal
773221 SJ3550 25 mm 10 mtr 5700 µm zwart met klittenband € 193,40 1 DOOS 2
 • Totaal geselecteerde varianten: 0
Doorgaan met winkelen
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
   Laden
   Laden
   Laden
   Laden

   Vormgeving: Schot Marketing en Communicatie schot.nl