Insteekgrendel

U kent het waarschijnlijk wel: Even de deur ‘op de knip’ zetten. Insteekgrendels worden hier al sinds jaar en dag voor gebruikt, maar in principe zijn ze bedoeld als (aanvullende) vergrendeling voor raam of deur. Kenmerkend voor een insteekgrendel is dat ze alleen van binnenuit bediend kunnen worden...
materiaal: zamac
finish: satijn verchroomd
vergrendeling: knip
diameter Ø: 18 mm
bevestigingsmateriaal: ingesloten
toepassing: aanvullende beveiliging voor ramen en buitendeuren
accessoires: sluitplaat
lengte spindel: 25 mm
schootuitslag (C): 13 mm
Omschrijving
U kent het waarschijnlijk wel: Even de deur ‘op de knip’ zetten. Insteekgrendels worden hier al sinds jaar en dag voor gebruikt, maar in principe zijn ze bedoeld als (aanvullende) vergrendeling voor raam of deur. Kenmerkend voor een insteekgrendel is dat ze alleen van binnenuit bediend kunnen worden. Dit maakt ze zeer geliefd als extra slot op een voor- of achterdeur of als hoofdsluiting voor een raam.

Het grote voordeel van deze insteekgrendel is dat hij nagenoeg overal toegepast kan worden. Door zijn gangbare maatvoering is hij te gebruiken voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten en op zowel naar binnen- als naar buitendraaiende ramen en deuren. De satijn verchroomde finish past bij de meeste kozijnen, deuren en ramen. Bovendien kan hij zowel links als rechts worden toegepast.

Deze insteekgrendel wordt geleverd inclusief sluitplaat en bevestigingsmateriaal. De werking is eenvoudig. In het kozijn wordt een inkeping gemaakt, waarop de sluitplaat wordt bevestigd. Bij vergrendeling schuift de schoot door de sluitplaat in de inkeping, waarna uw raam of deur (extra) vergrendeld is. Om uw raam en deur optimaal te beveiligen tegen inbraak of woningoverval, raden wij u aan dit product te combineren met SKG gekeurd hang- en sluitwerk en deurbeslag. U verlaagt de kans op een geslaagde inbraak of woningoverval door het toepassen van:
 • SKG kogelstiftpaumelles of glijlagerscharnieren
 • Een deurspion
 • Dit SKG Insteekveiligheidsslot met dag- en nachtschoot
 • Deze SKG kierstandhouder
 • De innovatie kierstandhouder Exceptor®
Varianten
Selecteer hier beneden uw variant(en) en vul het gewenste aantal in.
 • Totaal geselecteerde varianten: 0

Insteekgrendel

Art nr. AAAAACOBRU
Vul hierboven in het grid het aantal varianten in dat je wilt toevoegen.
Art nr. materiaal bewerking (oppervlaktebehandeling) Prijs Per Eenheid Min. o. h. Aantal
973201200 zamak verchroomd (satijn) € 14,86 1 stuk 10
 • Totaal geselecteerde varianten: 0
Doorgaan met winkelen
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
   Laden
   Laden
   Laden
   Laden

   Vormgeving: Schot Marketing en Communicatie schot.nl