Hitachi Power tools

Hitachi Power-Tools

De oprichting van Hitachi in 1910 was het startsein van een duidelijke missie: met behulp van technologie een toegevoegde waarde bieden aan mens en maatschappij, inspireren met innoveren. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste en meest betrouwbare merken op het gebied van ontwikkeling en productie van (semi-) professionele gereedschappen, (bouw) machines, grondverzetmachines en nog véél meer. Hitachi vervaardigd producten die op innovatieve manier oplossingen bieden op de uitdagingen van de bouw en industrie van vandaag de dag. Laat u inspireren door de mogelijkheden die Hitachi biedt.

Tools en gereedschap voor iedere taak

Kwaliteit, prestatie, veiligheid, en een zeer lange levensduur staan aan de basis van ieder gereedschap en iedere machine. De intensieve manier van ontwikkeling en productie die Hitachi hanteert, waarborgt de strenge kwaliteitseisen van ieder product. Door terugkoppeling vanuit de professional naar Hitachi, worden de dagelijks veranderende wensen en eisen van de vakman verwerkt in het ontwikkelingsproces van nieuwe technologieën en apparatuur. Zo vertaalt Hitachi het 'weten wat de vakman nodig heeft' in het beste, meest betrouwbare en geavanceerde gereedschap voor iedere toepassing. 

Hoge gebruiksvriendelijkheid en technologische innovativiteit zorgen er voor dat u uw werkzaamheden en projecten snel en met groot gemak uitvoert. Overtuigd van deze eigenschappen, biedt Hitachi een fabrieksgarantie van drie jaar geldend voor alle machines, na registratie via hitachi-powertools.nl

BETO officieel Power dealer van Hitachi Power-Tools

Als officieel Hitachi dealer, kunt u bij BETO terecht voor deskundig advies en demonstraties. Wij helpen u graag aan het juiste product. Tevens kunt u bij de technische dienst van BETO terecht voor NEN 3140-keuringen van en reparaties aan Hitachi machines. 

In ons Hitachi assortiment vindt u onder andere Hitachi accu boor- en schroefmachines, betonboren en -machines, machineonderdelen, cirkel-, decoupeer-, en gatzagen, verschillende zaagbladen, en een groot scala aan tuingereedschappen.

Laden
Laden
Laden
Laden

Vormgeving: Schot Marketing en Communicatie schot.nl