Deurvastzetter Design Line

De serie lichtmetalen DICTATOR deurvastzetters ZE Design Line met een slag van 80, 120, 160 of zelfs 200 mm zorgen ervoor dat de deuren, ook bij oneffen of zeer gladde vloeren, goed vaststaan door de verende constructie in de voet. Ideaal om bijvoorbeeld bij warm weer de openstaande terras- of winke...
materiaal: aluminium
Omschrijving
De serie lichtmetalen DICTATOR deurvastzetters ZE Design Line met een slag van 80, 120, 160 of zelfs 200 mm zorgen ervoor dat de deuren, ook bij oneffen of zeer gladde vloeren, goed vaststaan door de verende constructie in de voet. Ideaal om bijvoorbeeld bij warm weer de openstaande terras- of winkeldeuren op iedere gewenste openingspositie vast te zetten. Ook ideaal voor toepassing op openslaande terrasdeuren waarbij de bestrating fors lager ligt of is komen te liggen.

Door toepassing van niet roestende materialen (RVS, aluminium, kunststof, rubber) zijn deze deurvastzetters standaard geschikt voor buitenmontage.

De bediening van het apparaatje is eenvoudig door middel van het, met de voet, naar beneden duwen van het RVS voetdeel. De ontgrendeling kan eveneens met de voet gebeuren door het metalen ontgrendelingsplaatje naar beneden te drukken. U hoeft dus niet te bukken om het apparaatje vast te zetten of te ontgrendelen. Gemak dient de mens!

Het grote voordeel t.o.v. een stop in de grond is dat bij deze deurvastzetter geen kans bestaat op struikelgevaar.

De strakke vormgeving en de verzonken bevestigingsgaten in de behuizing zorgen voor een eenvoudige montage en gemakkelijke reiniging.

In geval van slijtage van de rubberen onderdop, die zich onder het RVS voetdeel bevindt, dan kan deze eenvoudig worden uitgewisseld.
Varianten
Selecteer hier beneden uw variant(en) en vul het gewenste aantal in.
 • Totaal geselecteerde varianten: 0

Deurvastzetter Design Line

Art nr. AAAAABNTBJ
Vul hierboven in het grid het aantal varianten in dat je wilt toevoegen.
Art nr. Type materiaal kleur (RAL) glansgraad kleur kleur (basis) Prijs Per Eenheid Min. o. h. Aantal
972400700 ZE-120 aluminium 9005 gitzwart zwart € 116,50 1 stuk 1
 • Totaal geselecteerde varianten: 0
Doorgaan met winkelen
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
   Laden
   Laden
   Laden
   Laden

   Vormgeving: Schot Marketing en Communicatie schot.nl