ONTROESTER EN ONTVETTER 10LTR DESOX ROLITH

Een geconcentreerd zuur product geschikt voor het ontroesten, ontvetten en beitsen van metalen in één behandeling. Het verwijdert tevens walshuid.
Op basis van fosforzuur, welke verschillende voordelen heeft t.o.v. andere zuren zoals zwavel- en zoutzuur, t.w., de gevormde fosfaatlaag is na behandeli...
Art nr. 983601539
Website fabrikant:
Minimale order hoeveelheid:
1 stuk
Op voorraad
levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs
€ 111,36
per 1 stuk
excl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Een geconcentreerd zuur product geschikt voor het ontroesten, ontvetten en beitsen van metalen in één behandeling. Het verwijdert tevens walshuid.
Op basis van fosforzuur, welke verschillende voordelen heeft t.o.v. andere zuren zoals zwavel- en zoutzuur, t.w., de gevormde fosfaatlaag is na behandeling, afhankelijk van de luchtvochtigheid in de ruimte waar het materiaal is opgeslagen, voor korte tijd corrosiewerend.
Vormt geen corrosieve dampen, zelfs niet bij hogere temperaturen. Tast het moedermateriaal niet aan, wat wel het geval is bij zwavel- of zoutzuur.
Bevat uitgekiende beitsremmers en emulgatoren welke respectievelijk aantasting van het moedermateriaal voorkomen en zorgdragen voor een ontvettende werking.
De na behandeling verkregen fosfaatlaag is bestand tegen temperatuurschommelingen, condensinwerking en biedt een ideale ondergrond voor verfsystemen.
Economisch in gebruik, levert een kostenbesparing tot 60% op t.o.v. staalstralen.
Het is geschikt voor manueel gebruik en de dompelbad methode.
Producteigenschappen
inhoud 10 l
verpakt per 1 st
Extra productinformatie
Inhoud 10 L
Verpakkingseenheid 1 stuks
   Laden
   Laden
   Laden
   Laden

   Vormgeving: Schot Marketing en Communicatie schot.nl